Meer resultaten voor webcam

webcam
 
Logitech 4K Pro magnetische webcam voor Pro Display XDR Apple NL.
Met zijn strakke afwerking in geanodiseerd aluminium past de stijlvolle 4K Pro magnetische webcam moeiteloos binnen elke werkplek. Om op de volgende devices te profiteren van 4K video, gebruik je de verlengkabel van de 4K Pro magnetische webcam inbegrepen in de doos om de camera te verbinden met een van deze devices: 13-inch MacBook Pro 2018 of nieuwer met een BlackMagic Design eGPU of eGPU Pro; 15-inch MacBook Pro 2018 of nieuwer; iMac 2019; Mac Pro 2019.
Kerkuil Vogelbescherming.
Op het erf van Natuurhoeve Grenslicht staat een hooiberg, waarin sinds 2017 een paartje kerkuilen broedt. Omdat deze hooiberg zon beschermde omgeving is en op een vrij rustig deel van het erf staat zijn de uilen s nachts ook vaak buiten de kast in de hooiberg te vinden.
Bekijk de Webcam van Strandpaviljoen Timboektoe en Kom Langs!
Kijk live mee op de webcam van strandpaviljoen Timboektoe en bekijk de dag door onze hopelijk zonnige bril! Like what you see? Kom dan zelf eens een kijkje nemen bij Timboektoe in Wijk aan Zee! Je kunt bij ons heerlijk ontbijten, lunchen en dineren aan het strand.
Wat is webcam? SeniorWeb.
Een kleine videocamera bij of in de computer die videobeelden via internet kan versturen. De beelden van een webcam kunnen op een website geplaatst worden of gebruikt worden bij internetbellen, bijvoorbeeld met een programma als Skype. Men kan de beelden ook direct op de computer opslaan.
Webcam: livebeelden van de SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental.
De webcams van de SkiWelt laten je thuis de mooiste beelden zien. Krijg een indruk van de actuele sneeuwsituatie, van het weer, de vergezichten in de hele SkiWelt rondom de plaatsen Brixen im Thale, Ellmau, Going, Hopfgarten, Scheffau, Söll, Itter en Westendorf.
Webcam test voor thuiskantoor: 9 modellen getest - c't.'
Voor het chatten met familieleden is de ingebouwde camera van een laptop voldoende, maar voor professionele webvergaderingen is het de moeite waard om een goede webcam aan te schaffen. De vier goedkope no-name modellen in deze webcam test vertoonden allemaal merkbare zwakheden.
Megekko.nl Bekijk alle Webcams en meer Webcams.
Logitech Webcam HD Pro C920. Uit eigen voorraad leverbaar. Levertijd: 1 dag donderdag. 1920 x 1080 pixels. Logitech Webcam Brio 4K Ultra HD. Uit eigen voorraad leverbaar. Levertijd: 1 dag donderdag. 4096 x 2160 pixels. Logitech Webcam C920s HD Pro.
Webcam 16 definities Encyclo.
Een webcam is een invoerapparaat dat is uitgerust met een kleine camera met veelal een beperkte resolutie en is bedoeld om via het internet beelden te verzenden. Plaatsing De webcam wordt meestal op het computerbeeldscherm geplaatst. Met programma's' als Skype of MSN Messenger Windows Live Messenger kan men via de webcam beelden ontvangen. Gevonden op http//nl.wikipedia.org/wiki/Webcam.: film Webcam is een Nederlandse tragikomediefilm uit 2011.
Sandberg USB Webcam 1080P HD 133-96.
USB Webcam 1080P HD Sandberg. Draai het product rond met behulp van de muis. Dit product is uit ons assortiment Artikelnr: 133-96 EAN: 5705730133961. Sandberg USB Webcam 1080P HD biedt u een scherp en helder beeld dankzij de full HD 1080p-resolutie.

Contacteer ons